Saitko meiltä postia?

Tärkeintä on reagoida nopeasti.

Suomessa voimassa olevan perintälain mukaisesti perimistoimisto saa laskuttaa jokaisesta tekemästään perintätoimenpiteestä. Sinulle edullisin tapa on luonnollisesti maksaa velka heti pois. Älä turhaan odota eräpäivään, ettei suoritus jostain syystä unohdu uudelleen. Toimi heti. Muistathan käyttää viitettä, niin meidän ei tarvitse vaivata sinua uudelleen.

Jos et syystä tai toisesta voi maksaa velkaasi heti tai kerralla, niin ole yhteydessä meihin ennen laskussa olevaa eräpäivää. Voit olla yhteydessä joko puhelimitse laskussa olevaan numeroon, tai vaihtoehtoisesti käyttää sähköistä lomakettamme. Pyritään yhdessä löytämään sinulle sopiva takaisinmaksuaikataulu, sillä haluamme auttaa sinua selviämään laskuistasi.

Jos perintäkirje on mielestäsi aiheeton, voit tehdä kirjallisen reklamaation oheisella lomakkeella. Toimitamme reklamaatiosi viipymättä laskussa mainitulle toimeksiantajalle jatkotoimenpiteitä varten. Mikäli kyseessä on ollut aiheeton lasku, keskeytämme perinnän, muussa tapauksessa perintä jatkuu viipymättä.

Mikäli et reagoi saamaasi laskuun eräpäivään mennessä joudumme jatkamaan perintätoimia. Tämä tarkoittaa sinulle huomattavia lisäkustannuksia. Mikäli jätät velka-asiasi kokonaan tai osittain hoitamatta, sinulle saattaa tulla häiriömerkintä luottotietoihin. Merkintä saattaa aiheuttaa vaikeuksia mm. asunnon, lainan ja työpaikan saamisessa. Lisätietoja häiriömerkinnästä Suomen Asiakastiedon sivuilla.